Collango Collagen Fish – halkollagén - meggy ízű – 165g
Cikkszám: | 1521 |
Elérhetőség: | Rendelhető |
Gyártó: | Collango |
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
Szerezhető hűségpontok: | 57 |
|
|
A Collango kollagén termékpalettája hal kollagénnel bővült, melynek alapanyaga a Weishardt cég által gyártott Naticol® BPMG kollagén. A kollagén szervezetünk elsődleges kötőszövete, valamit egy kulcsfontosságú fehérjéje, amely biztosítja a bőr, a porcok és a csontok kohézióját, rugalmasságát. Szerkezeti építőeleme továbbá a kötőszöveteknek, hajnak, körömnek, ínaknak, izmoknak, ízületi porcoknak. Bőrünk 75%-át, szervezetünk összfehérje tömegének pedig 30%-át kollagén alkotja. Nem kérdés tehát, hogy miért van szükség kollagénpótlásra, ha a szervezetünk már nem tudja előállítani. |
Leírás és Paraméterek
Collango Collagen Fish – halkollagén - meggy – 165g
A Collango kollagén termékpalettája hal kollagénnel bővült, melynek alapanyaga a Weishardt cég által gyártott Naticol® BPMG kollagén.
Válaszd ezt, ha a savanykás ízek kedvelője vagy! Elbűvölő meggy íz!
A név kötelez, megszokhattátok, hogy a Collango egyet jelent:
- a minőségi alapanyaggal
- a könnyű és gyors oldódással
- kellemes illattal és ízzel
- a könnyen adagolhatósággal, a csomagolásban található adagolókanálnak köszönhetően
- elérhető kutatási adatokkal a konkrét alapanyagra vonatkozóan, nem pedig általánosságban a kollagénre.
Nincs tehát ez másként ennél a terméknél sem. Példának okáért az alapanyag gyártója, aki a hal kollagénre specializálódott, és többféle hal kollagént gyárt, ezt a kollagénjét prémium kollagénként értékesíti. Nálunk, a Collango-nál a prémium az alap.
Collango Collagen Fish jellemzői:
- I-es típusú hidrolizált Naticol® BPMG hal kollagén
- 5.000mg (5gramm) kollagén/ adagban
- 250mg C-vitamin/adag
Kiszerelés: 165g/tasak- 30 adag
Collango Collagen Fish előnyei:
- Könnyen és gyorsan oldódik, hideg vízben is víztisztán
- Nincs kellemetlen illata és íze sem- semleges ízű és szagú!
- Ellenáll a hőmérséklet ingadozásoknak
- Elérhető kutatási eredmények az alapanyagként felhasznált Naticol® kollagénre
- Tartósítószer, csomósodás gátló mentes
- Mindig frissen készíthető
- Könnyen adagolható a csomagolásban található adagolókanálnak köszönhetően
Fogyasztási javalat: napi 1 adag (5,5g) fogyasztása javasolt.
Tápanyag táblázat
1 adag: 5,5 g (0,5 adagolókanál)
|
5,5 g |
RI%* |
100 g |
Energia |
19 kcal/ 80 kJ |
0% |
345 kcal/1440 kJ |
Zsír |
0 g |
0% |
0 g |
ebből telített zsírsav |
0 g |
0% |
0 g |
Szénhidrát |
0 g |
0% |
0 g |
ebből cukor |
0 g |
0% |
0 g |
Nátrium |
30 mg |
1,5% |
545 mg |
Fehérje |
4750 mg |
9,5% |
86 g |
Hidrolizált kollagén I-es típus |
5000 mg |
|
100 g |
L-aszkorbinsav (C vitamin) (csak ízesekben) |
250 mg |
312,5% |
9090 mg |
*: RI%: Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2 000 kcal) |
Összetétel: I-es típusú hidrolizált kollagén (hal), L-aszkorbinsav, malát sav, aroma, édesítőszer: szukralóz és stevia (szteviol glikozidokat tartalmaz), természetes színezék: céklavörös
Allergén információ: Tej, tojás, mogyoró, hal, glutén és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült!
Figyelmeztetés: A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
Tárolás: száraz, hűvös helyen.
Mi a kollagén?
A kollagén szervezetünk elsődleges kötőszövete, valamit egy kulcsfontosságú fehérjéje, amely biztosítja a bőr, a porcok és a csontok kohézióját, rugalmasságát. Szerkezeti építőeleme továbbá a kötőszöveteknek, hajnak, körömnek, ínaknak, izmoknak, ízületi porcoknak. Bőrünk 75%-át, szervezetünk összfehérje tömegének pedig 30%-át kollagén alkotja.
Miért van szükségünk kollagénre?
Az idő előrehaladtával szervezetünk kollagén termelődése lelassul, majd lecsökken és végül teljesen leáll.
Miért fontos, hogy a kollagén hidrolizált legyen?
A hidrolízis folyamán a kollagén nagyon hosszú molekula láncait "felvagdossák", az emberi szervezet számára ezáltal könnyen emészthetővé és hasznosíthatóvá téve. A köznyelvben sokszor tévesen szinonimaként használják a zselatint, holott nem tehető egyenlőségjel közéjük. A háztartási zselatin nincs hidrolizálva, így ahhoz, hogy ugyanannyi hatóanyag hasznosuljon, mint a hidrolizált kollagénből, jóval nagyobb mennyiséget kell elfogyasztani belőle. Ugyanez a helyzet a kocsonyával, disznóbőrrel, csirkelábbal stb...
A kollagén hasznosulása szempontjából mire kell figyelni kollagén készítmény választáskor?
- Hidrolizált kollagén legyen. A hidrolízis folyamán a kollagén molekula láncok az emberi szervezet által könnyen emészthetővé és hasznosíthatóvá válnak.
- Minél magasabb hatóanyag tartalommal rendelkezzen. A kutatási eredmények jelentős többsége általában napi 5.000- 10.000mg kollagén fogyasztásán alapszanak (sertés és marha kollagén esetén).
- C-vitamint is tartalmazzon vagy fogyasszuk hozzá, ami hozzájárul a kollagén hasznosulásához és serkenti szervezetünk kollagén termelését.
Milyen kollagén van a Collango Collagen Fish -ben?
A Collango Collagen alapanyagaként választott Naticol® BPMG kollagén a világ egyik vezető kollagén gyártója, a francia Weishardt gyártott bioaktív peptidekből áll, mely kíméletes enzimatikus hidrolízissel készült. Rendkívül magas tisztaságú, természetes és antiallergén. Számtalan kutatási és klinikai tanulmánnyal alátámasztva hatékonyságát. Ha esetleg valamilyen egészségügyi problémád van a vörös húsok fogyasztásával, a Collango Collagen Fish-t nyugodtan fogyaszthatod.
Hogyan/miben fogyaszd a Collango kollagént?
Légy saját magad mixere, így mindig tudod, hogy mit fogyasztasz.
- Keverd bele gyümölcslébe
- Dobd fel vele a smoothie-dat
- Fehérje turmixodat is feltúrbózhatod vele
- Ízesítsd vele a chia pudingodat
- Keverd bele a jegeskávédba
- Old fel egyszerűen csupán vízben/tejben/joghurtban
Forgalmazó: Hofood Kft., H-1031 Budapest, Nánási út 14/a.
Kedvező 5.690 Ft-os ár! Rendelje meg Collango Collagen Fish – halkollagén - meggy ízű – 165g termékünket! Írja meg róla véleményét!